Aanmelden kunstenaars 2020

In 2020 staan er twee LandArt Brabant (LAB) exposities gepland. Hieronder meer informatie over de twee exposities. Wilt u als kunstenaar deelnemen?

U kunt uw voorstel indienen tot en met 8 april.

Het thema is ‘Duurzaam Verbinden’.

De exposities vindt plaats in bosrijk gebied met daarin grote waterpartijen. Een commissie, onder leiding van een curator, bepaalt de toelating.

Er worden enkele kunstwerken gekozen die blijven staan en langzaam door de natuur zullen worden opgenomen. Meer informatie vind u hier, ook kunt u contact opnemen met de voorzitter van Stichting LAB (Lia Stravens, 06-2255 2798).

Voorstellen kunt u sturen naar info@landartbrabant.nl.


De minimale eisen ten aanzien van het kunstwerk zijn:

  • gemaakt van duurzaam materiaal
  • afmeting passend in een buitengebied
  • aansluiting met het thema
  • het gaat om nieuw (nog niet eerder vertoond) werk

Vergoeding vanaf €350 tot ….. Bij toegezegde sponsoring wordt het eindbedrag vermeld.

Wintelré (gem. Eersel)

Esbeek

Alle kunstenaars die voor LandArt Brabant geselecteerd worden, zijn goed geschoold, enthousiast en zijn afkomstig uit Nederland en andere EU-landen. Allen hebben al vaak geëxposeerd en u zult verrast zijn en genieten van het werk van deze gerenommeerde kunstenaars.

De deelnemende kunstenaars hebben allen ervaring in de kunstwereld en zijn geboeid door landschapskunst. Door hun manier van werken veranderen zij de omgeving en voegen hier iets aan toe. Doordat zij op het land, in het bos of in het water werken met basismateriaal dat natuurlijk en duurzaam is, versterken zij de band met de omgeving en proberen zij deze te verfraaien.

Binnenkort vindt u hier de deelnemende kunstenaars van LandArt Brabant 2020.