Ontmoetingsdag Europa 2008

Ontmoetingsdag Europa 2008

Op zaterdagmiddag 20 september 2008 organiseert het CDA Brabant op het terrein van LandArt Diessen de Ontmoetingsdag Europa. Tijdens deze middag zijn verschillende gasten aanwezig, waardonder enkele leden van het Europees Parlement. Het geheel heeft een informeel karakter en is gericht op belangstellenden uit het CDA en andere maatschappelijke organisaties, met name uit Brabant en Zeeland. Deze midag biedt voor ieder wat wils, ook kinderen zijn van harte welkom; ook voor hen worden activiteiten georganiseerd.

De middag start vanaf 14.00 uur en omvat een ongedwongen samenzijn met muziek, een hapje en een drankje. Uiteraard zullen de gasten tijdens hun programma op deze Europadag ook de kunstroute lopen.

Na het bekijken van de kunst vindt om 16.00 uur een toelichting plaats op het thema Water en Klimaatverandering. Aansluitend kunnen gasten in gesprek gaan met vertegenwoordigers uit Europa, Den Haag, de provincie en gemeenten, maar ook met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Hebt u interesse in het bijwonen van deze Ontmoetingsdag Europa? Dan kunt u zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar Martin Bos (mbos@zeelandnet.nl). U ontvangt dan het definiteve programma van de middag en een routebeschrijving.