LandArt Diessen officieel geopend!

Burgemeester Huisman en Lia Stravens tijdens de opening van LandArt Diessen 2008

In het bijzijn van kunstenaars, genodigden en belangstellenden werd zondag 14 september LandArt Diessen officieel geopend. Naast toespraken van initiatiefneemster Lia Stravens en Europarlementariër Lambert van Nistelrooij, werd de opening verricht door burgemeester Huisman. Uit handen van de heer Groenendijk, kreeg Lia tijdens de feestelijke opening het familiewapen van het Land van de Hilver uitgereikt. Dit maakt LandArt Diessen hier onderdeel van. Op deze zonnige eerste dag van LandArt Diessen toonden veel mensen belangstelling voor het evenement. Jong en oud liep de kunstroute en genoot van de kunstwerken die nog tot en met 28 september te bewonderen zijn.

Bezoekers bij een kunstwerk van Gebi Rodenburg tijdens LandArt Diessen 2008