Radiocolumn op Moergestel TV

Op zondag 26 augustus besteedde Europarlementariër Lambert van Nistelrooij in zijn maandelijkse radiocolumn op Moergestel TV Radio aandacht aan het begrip ‘bio based economy’. Hij haalde hierbij ook LandArt Diessen als voorbeeld van kunst met biomaterialen aan. Zo legt hij uit:

“Kunstenaars uit Nederland en zeven EU-landen werken met biomaterialen en exposeren in Hilvarenbeek, langs de Reusel en in het natuurontwikkelingsgebied Turkaa. In het paviljoen bij de start van de wandelroute exposeren de bedrijven. Zij lichten toe wat er zoal kan. Ook Planty Pot, u weet uit Udenhout en de boer uit Groningen doen mee. Een mooie gelegenheid voor de wereld van de kunst, bedrijven en voor het publiek om te horen wat de nieuwe ontwikkelingen zijn. Vorig jaar kwamen er zo’n tienduizend bezoekers naar ‘LandArt Diessen’. Een mooi uitstapje met een vier kilometer lange wandeling in het prachtige Brabantse land doet u goed.”

Beluister hieronder het column en lees hier de tekst na.
Radiocolumn: Puur natuur: doet U mee?