Meestervervalsers gezocht: kindermiddag LandArt Diessen op 16 september

Naast de kunstroute van LandArt Diessen, die van 5 t/m 20 september geopend is, wordt er voor kinderen op 16 september een speciale kindermiddag georganiseerd. Van 14.00 tot 16.30 uur worden een tweetal activiteiten voor kinderen georganiseerd in het thema van Van Gogh.

Meestervervalsers gezocht!
Om in het Het Guinness Book of records te komen, is er een masterklas waarin kinderen onder leiding van kunstenares Meg Mercx mee gaan schilderen aan ‘De Meestervervalsing’. Uiteindelijk wordt dat een groot schilderij van minimaal 6 x 5 meter. Hopelijk groot genoeg om in het Guinness Book of records te komen!

Stap de wereld van Van Gogh binnen
Ook kunnen kinderen die middag een rol spelen in een schilderij van Van Gogh, door middel van het greenscreen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Je stapt zo een Van Gogh-landschap in en zijn bekende zonnebloemen kun je bijna aanraken, zo echt!