Eerste week Landart Diessen

Een kleine week na de opening van de 8e editie van Landart Diessen is er al veel gebeurd. Op dag twee sprak initiatiefneemster Lia van een “geslaagde opening, waar het enorm druk was”. Het weer liet Landart Diessen een beetje in de steek gedurende de zaterdag en zondag, maar gelukkig konden de bezoekers zich tussen de buien door toch vermaken met een unieke wandeling door het Reuseldal en Turkaabos.

Exporoute
Kunstenaars die deelnemen aan de expositie spelen juist met deze weersveranderingen. Lees in het interview met Ellen Rijk over hoe het weer haar werk verandert. Landart is een breed begrip met vele stromingen, in het geval van Ellen Rijks werk ‘Zinderzon’ laat Ellen zien hoe de natuur opgenomen en gereflecteerd wordt door haar landartwerk.

Winactie en recordpoging
Aanstaand weekend zal Landart Diessen ook week de tentdeuren openen voor deelnemers aan het kunstproject de Meestervervalsing. Van donderdag tot en met zaterdag kan iedere bezoeker meedoen aan een poging om het Guinness Book of World Records te halen. En voor jongeren die de expositie lopen staat er zaterdag een bijzondere actie klaar. Win met je expositieselfie een drie daagse reis naar Straatsburg! Houd onze social media in de gaten voor verdere details!