Film: reacties wandelaars Exporoute & slotweekend

Film: Reacties van wandelaars Exporoute LandArt & slotweekend

De afgelopen weken hebben studenten journalistiek en AV van Koning Willem I verslag gedaan met pen en papier en camera van LandArt Diessen. Door deze bijdrage aan het jaarlijkse kunstevenement, kunnen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.
Bekijk bijvoorbeeld de enthousiaste reacties van de wandelaars die de kunstroute hebben gelopen.

Slotweekend
Er is mooi weer voorspeld in het slotweekend van LandArt Diessen; het weekend waarin twee leuke evenementen gepland staan voor zowel kinderen als volwassenen.

Kom zaterdag 19-9 de hele dag je bijdrage leveren aan de Meestervervalsing van Van Gogh en bekijk tussen 11.00 en 12.00 hoe de wereldberoemde vervalser Geert Jan Jansen de fijne kneepjes van het vervalsersvak laat zien!

Geert Jan Jansen
Geert Jan Jansen

Of kom zondag 20-9 bij het spannende meetmoment, waar notaris mw. Arts de meestervervalsing van Van Gogh komt opmeten! Hoeveel vierkante meter zouden we met z’n allen bij elkaar hebben geschilderd? Maken we kans op een plek in het Guinness Book of Records?

Deel van het werk en poging grootste Van Gogh vervalsing
Deel van het werk en poging grootste Van Gogh vervalsing